Description

Tilkka e висококачествен фотьойл от доказан европейски производител.
На финландски Tilkka означава пръскане на вода, причинено от хвърлено камъче. Продължава само момент, но предлага успокояващо и релаксиращо изживяване. Същото може да се каже и за онези редки и ценни моменти през деня, които можете да прекарате в уютната прегръдка на меката мебел Tilkka. Имайки предвид, че животът е свързан с баланса, в наши дни най-големият лукс не се определя от стоки. Определя се от преживявания, спомени и емоции. Tilkka означава наслаждавайте се, тук и сега.
Метална рамка тип шийна, прахово боядисана в черен RAL 9005 или бял RAL 9016 цвят, изработена от стоманена тръба Ø 12 мм.
Корпусът е изработен от многослойна букова дървесина с дебелина 10,5 мм и покрит с два слоя от огнеустойчива пяна с плътност 50кг/м³.
Тапицерия от висококачествена дамаска ERA, ценова група 1.
Габаритна широчина на седалката – 680 см.
Дълбочина на седалката –480 мм.
Височина на облегалката – 380 мм.
Височина от пода до седалката – 420 мм.
Габаритна височина – 765 мм.
Можете да поръчате в цветове на дамаска ERA.
За повече информация можете да се свържете с нас.

Срок на доставка до 35 работни дни.

5.0
Ivan I.
Ivan I.
1711132004
Силно препоръчвам!След като си набелязах няколко модела от сайта на Chairselect се свързах с тях, за да отида и да... видя столовете на живо. По телефона ми препоръчаха модела, който в крайна сметка се оказа най-удобен за мен и който закупих. Бил съм в много шоуруми преди това, където търговията взема превес!Единственото нещо, което мога да кажа е изключително отношение и професионализъм.още...
Venera T.
Venera T.
1710846146
Прекрасно отношение и професионализъм, силно препоръчвам! Столът, който поръчах, е изключително удобен и добър като... дизайн. Благодаря много за помощта при избора и бързата доставка!още...
Marina Y.
Marina Y.
1710838188
Прекрасно обслужване, чудесен избор от продукти и професионално отношение. Препоръчвам магазина!
Petar P.
Petar P.
1708952236
Благодарности за професионализма и отговорното отношение, с които работите! Препоръчвам! :)
js_loader

Фотьойл Tilkka CFSX ROD

899.00лв. с ДДС